WAT IS SPECIAAL AAN DEZE QUIZ?

Géén papier en pen nodig. De gehele quiz is digitaal. Alles wordt door de computer bijgehouden en scores kunnen op elk gewenst moment getoond worden. Een jury is niet nodig! De quizmaster heeft altijd gelijk, ook als hij geen gelijk heeft!

MINIGAMES

Iedereen krijgt draadloze buzzers om te antwoorden. Er zijn meerkeuzevragen en open vragen, jokervragen, audio- en videovragen. Er zijn minigames: hoger/lager, rad van fortuin, paardenrennen en balletje balletje.

OOK IN DE HUISKAMER

De quiz is ook verkrijgbaar gewoon bij jou thuis in de huiskamer. Je geeft een feestje? Of je wil gewoon een toffe avond organiseren voor vrienden en familie? Dan kan een avondvullende quiz een leuk  alternatief zijn als amusement.

BEURSSTAND?    -   VORMING?    -   PRESENTATIE?

De quiz kan volledig aan je evenement, feest, merk of bedrijf aangepast worden. Dit zowel op grafisch gebied, als op  gebied van vraagstelling. Beursstand? Vorming? Presentatie? Ook daar kan een gepersonaliseerde quiz de aandacht trekken. Kortom, Mister MoLoToV's Crazy Quiz kan waar je maar wil!
0486/10.57.11

Dit is niet zomaar een quiz!

Dit is er eentje zoals geen andere! Met leuke en ludieke vragen. Humor, entertainment en vooral amusement komen op de eerste plaats! En, dat is niet alles! Tijdens het spelen van de verschillende rondes zijn er nog een aantal speciale momenten. Mini-games, illusies en her en der een crazy gebeurtenis. Ook de quizmaster heeft ze niet allemaal op een rij! Kortom, ambiance en plezier voor elke deelnemer!
Vraag naar de vele mogelijkheden van dit concept! We geven je graag vrijblijvend alle nodige informatie!
 Copyright MoLoToV Entertainment 2017
0486 10 57 11

Hoe gaan we te werk?

1. Jij neemt contact op met ons en aan de hand van een paar vragen komen wij te weten wat jullie precies willen…. 2. We spreken een datum af om de locatie te bekijken, de zaal, of bij jou thuis, zodat we perfect weten waar de quiz zal doorgaan en we alles kunnen voorzien om de quiz goed te laten verlopen. 3. Samen bespreken we alle nodige details en overlopen we het gehele quizplan om er een leuke tijd van te maken. 4. Alles kan naar wens aangepast worden en we staan je met raad en daad bij om jouw evenement tot een leuk en ludiek moment te maken. Indien gewenst kunnen we steeds werken in combinatie met de discobar. 5. Je kan tot 2 dagen voordien nog steeds aanpassingen doorgeven die we in de mate van het mogelijke in de quiz kunnen verwerken. Huisstijl, je logo of boodschappen aan de feestvierder(s). Er zijn vele mogelijkheden! 6. We bezorgen je een unieke avond vol humor, ambiance en leute. Een avond die jij en je gasten niet snel vergeten!
OK! Bel of mail
Inspiratie nodig voor een teamnaam? Bredene 1977 - De 3 Wijzen - De Newbies De Rode Hete Persertjes - De Bleke Bollekes De Floppertjes - Beauty & The Beast De Bernies - De Marinas - De Bad Moms De Rombautse - De Popuppers - De Citiezzz De Cava Sisters - De Explorers - Mr. Bien De Infrapollekes - Tourné Générale De Chocotofs - De Guitarman - Batman Fitgirl - Bassdrum - Vanya - De Dorstige Quizzers - Quiztina Aguilera
En ook deze quizzers deden mee! Partybabe - The Voice - Gin-Tonic - Sisters Of Mercy - De Kluutzakskes - Ivanilka De Paardeworsten - De Quiztenbiebels The Tellefonsjoes - De 4 Wijzen - The Four Tops - De Bonapartjes - De Lilly's - Fred Raket & Zijn Roofingbranders De Blutsekloppers - De Miserabelkes No Balls No Pony - De Kriebelkwissers Gustaaf Magnel & Zijn Bruine Zeep De Skwone Skjeve Stokken - Het Fruitpaleis